• Header-technisch-tekenen.jpg

Over Aannemingsbedrijf Stam

Er komt veel kijken bij een verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Daar bent u inmiddels achter. In zo’n dynamiek zoekt u een partner die overzicht en rust geeft. Niet pas als we weer vertrokken zijn, maar juist voorafgaand en tijdens het bouwproces. Aannemingsbedrijf Stam begrijpt dat. Daarom denken we graag met u mee, als het even kan vanaf het allereerste begin.

We beloven u kwaliteit. Maar wat betekent dat eigenlijk? Degelijkheid en deugdelijkheid van materialen, constructies en processen. Ja, dat zeker. Maar in onze optiek begint kwaliteit met oplossingsgericht (mee)denken. Dat zit ons als familiebedrijf in de genen; dat geeft vertrouwen en het legt de basis onder het verdere bouw-, verbouw- of renovatietraject.

Die kwaliteit beloven wij niet alleen, die wordt ook onderschreven door ons lidmaatschap van Bouwend Nederland en Bouwgarant. Uit onze VCA-certificering blijkt bovendien onze bewuste keuze voor veiligheid, gezonde werkomstandigheden en een milieubewuste aanpak. Maar liever laten we u zien wat we doen. Neem een kijkje bij een selectie van (recente) projecten die wij mochten uitvoeren voor onze opdrachtgevers.

Aannemingsbedrijf Stam staat met open ogen en oren in markt; we verkennen nieuwe technieken en mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren. Zo zijn we vergevorderd met de implementatie van 3D-modelling (BIM) en zijn onze werkprocessen zoveel als mogelijk geautomatiseerd. Kijk niet vreemd op als onze vakmensen hun tablet erbij pakken om de werkbon te raadplegen.

Lidmaatschappen en certificaten

In al ons werk en onze projecten staat kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid centraal. Daarom hebben wij alle benodigde certificaten behaald om deze kernwaarden te borgen.

Klik op onderstaande afbeeldingen om de certificaten te bekijken. U kunt eenvoudig tussen de certificaten navigeren met de pijltjestoetsen.

VCA.jpg   Bouwend Nederland.jpg   BouwGarant_2021.jpg

PKVW.jpg  FSC® p1 - Licentiecode FSC® C121028.jpg  FSC® p2 - Licentiecode FSC® C121028.jpg. FSC® p3 - Licentiecode FSC® C121028.jpg

Liever downloaden? Klik op onderstaande linkjes:

Klantgericht denken en doen; dat is onze oplossingsgerichte dienstverlening!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Over Aannemingsbedrijf Stam

Al bijna een halve eeuw een begrip in de regionale bouwwereld door een brede ervaring.

Lees meer

Locatie

Vestiging Hardinxveld-Giessendam (hoofdlocatie)
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Vestiging Alblasserdam (op afspraak)
Staalindustrieweg 25
2952 AT Alblasserdam

Contact

Telefoon  078 - 691 29 24
Fax  078 - 691 96 06
E-mail  info@wstam.nl

logo Bouwend Nederland.pngVCA - Stam Aannemingsbedrijf PKVW logo product kleur.jpg logo-Ecostars.png

Scroll naar boven