• Header-technisch-tekenen.jpg

Over Aannemingsbedrijf Stam

Laat u verrassen door onze expertise, toewijding en innovatiekracht.

Er komt veel kijken bij een verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Daar bent u inmiddels achter. In zo’n dynamiek zoekt u een partner die overzicht en rust geeft. Niet pas als we weer vertrokken zijn, maar juist voorafgaand en tijdens het bouwproces. Aannemingsbedrijf Stam begrijpt dat. Daarom denken we met u mee; als het even kan van meet af aan.

We beloven u kwaliteit. Maar wat betekent dat eigenlijk? Degelijkheid en deugdelijkheid van materialen, constructies en processen. Ja, dat zeker. Maar in onze optiek begint kwaliteit met oplossingsgericht (mee)denken. Dat zit ons als familiebedrijf in de genen; dat geeft vertrouwen en het legt de basis onder het verdere bouw-, verbouw- of renovatietraject.

Die kwaliteit beloven wij niet alleen, die wordt ook onderschreven door ons lidmaatschap van Bouwend Nederland en Bouwgarant. Uit onze Vca-certificering blijkt bovendien onze bewuste keuze voor veiligheid, gezonde werkomstandigheden en een milieubewuste aanpak. Maar het liefst wijzen we naar onze klanten. Kijk eens op onze referentie-pagina.

Aannemingsbedrijf Stam staat met open ogen en oren in markt; we verkennen nieuwe technieken en mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren. Zo zijn we vergevorderd met de implementatie van 3D-modelling (BIM) en zijn onze werkprocessen zoveel als mogelijk geautomatiseerd. Kijk niet vreemd op als onze vakmensen hun tablet erbij pakken om de werkbon te raadplegen.

Klantgericht denken en doen; dat is onze oplossingsgerichte dienstverlening!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Over Aannemingsbedrijf Stam

Al bijna een halve eeuw een begrip in de regionale bouwwereld door een brede ervaring.

Lees meer

Locatie

Vestiging Hardinxveld-Giessendam (hoofdlocatie)
Wiedhaak 18
3371 KD Hardinxveld-Giessendam

Vestiging Alblasserdam (op afspraak)
Staalindustrieweg 25
2952 AT Alblasserdam

Contact

Telefoon  078 - 691 29 24
Fax  078 - 691 96 06
E-mail  info@wstam.nl

VCA - Stam Aannemingsbedrijf  logo-Ecostars.png

Scroll naar boven